În perioada 13-20 august 2010, Oradea va găzdui programul cultural ,,Japonia-România 2010”, realizat de LEX Institute for Language Experience, Exchange Hippo Family Club Japan și Angela Pugna, studentă la Universitatea din Birmingham. Programul se bucură de sprijinul Ambasadei României la Tokio.

Cel mai important eveniment al proiectului,  Comunicare fără frontiere, se va desfășura în data de 16 august în Sala Mare a Primăriei din Oradea și va reuni participanții, partenerii și colaboratorii  acestui inedit schimb cultural care încurajează consolidarea relațiilor româno-nipone.

Iubitorii culturii japoneze și toți cei dornici să pătrundă în tainele fascinantelor tradiții și obiceiuri din Țara Soarelui Răsare vor avea plăcerea să asiste la demonstrații de ceremonie a ceaiului potrivit ritualului nipon, expoziții de caligrafie japoneză și de kimonouri, jocuri tradiționale etc.

Vă așteptăm cu drag!

Citiți și:

http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/japonezi-gazduiti-de-oradeni/cn/news-20100802-03473270

http://www.bihorstiri.ro/index.php/actualitate/3872-lex-hippo-family-club-proiect-japonia-romania-angela-pugna-home-stay-oradea

Reclame