După opt lunlogo_bardos_hungaryi de la începutul proiectului multilateral Comenius ,,Learn to Read and Read to Learn”, după zeci de activităţi coordonate la nivel european şi tot atâtea dezbateri internaţionale pe temele înscrise într-un riguros, dar realist plan de activităţi, ne pregătim pentru cea de-a doua reuniune alături de partenerii noştri din Bulgaria, Grecia, Italia, Turcia şi Ungaria.

Raportul de progres îl vom prezenta în capitala Ungariei, la Budapesta, între 25 – 28 martie 2014, în spaţiul pus la dispoziţie de gazdele noastre de la Lágymányosi Bárdos Lajos Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium. Cu acest prilej vom stabili obiectivele din perioada imediat următoare, pentru a ne sincroniza acţiunile în cadrul proiectului şi a realiza la termen materialele educaţionale comune, apoi  vom vizita şi cea de-a doua şcoală din Ungaria parteneră în proiect, Skáid Kodály Zoltán Primary School din Salgótarján.

Prof. dr. Maria Hulber – coordonator proiect, Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu” Oradea

Notă. Proiectul multilateral Comenius ,,Learn to Read and Read to Learn” este aprobat prin Programul ,,Învăţare pe toată durata vieţii”, având nr. de referinţă COM-13-PM-873-BH-BG.Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.
Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Reclame